REDDY Keukens

Dat is pas tevredenheid: meer dan 80 procent van alle klanten van REDDY komt op advies van vrienden of kennissen. "Wij zijn super tevreden" – dit soort uitspraken hoort het REDDY-team bijna elke dag. Want bij REDDY zijn service, kwaliteit en prijs gewoonweg super.

REDDY biedt merkproducten van toonaangevende Duitse fabrikanten aan en kan haar klanten daarmee de beste kwaliteit voor de laagste prijs garanderen.

Als dochter van de MHK Group maken wij deel uit van een sterke inkooporganisatie. Het prijsvoordeel als gevolg van onze gezamenlijke inkoop geven wij aan onze klanten door. Jouw tevredenheid is ons succes.

MEER DAN 80% VAN ALLE REDDY-KLANTEN KOMT OP BASIS VAN EEN PERSOONLIJKE AANBEVELING.

Daarom werken onze REDDY-partners samen met jou een individuele keuken uit, die precies is afgestemd op jou en je persoonlijke levensstijl. Wij bepalen samen met jou wat voor jou belangrijk is, geven je uitgebreid advies en werken de beste oplossingen voor je uit.

Ook voor levering, montage en financiering kan je op ons rekenen. Wij regelen alles tot in de kleinste puntjes, zodat je je onbezorgd op je droomkeuken kan verheugen. Daarom raden onze klanten ons aan bij anderen.

Kom ook bij REDDY langs en overtuig jezelf van onze service, kwaliteit en prijs.    

Contact | Colofon