REDDY Keukens

ONDERSCHEIDINGEN VOOR REDDY

F&C-AWARD GOLD EN SERVICE-CHAMPION

REDDY-klanten zijn slim en hechten grote waarde aan uitmuntende service en een ongeëvenaard franchiseconcept.

Service-Champion 10/2015

Voor zijn uitstekende service en een hoge klantentevredenheid, werd Reddy opnieuw verkozen als Service-Champion in oktober 2015. Met een bronzen medaille in 2012, werd Reddy bekroond met de zilveren medaille in 2013 en heeft het dit jaar uiteindelijk de gouden medaille gewonnen. Ook dit jaar zijn de REDDY winkels uiterst fier op deze hoogste - de gouden medaille - erkenning. Voor REDDY betekent dit: nog meer tevreden klanten. De prijsuitrijking van "Service Champions" wordt jaarlijks gehouden en bestaat uit meer dan 1500 bedrijven die worden beoordeeld door onze klanten.

F&C-AWARD GOLD 2015

F&C Gütesiegel 2015 Gold

„And the Award goes to…“ – REDDY kwam tijdens de F&C-AWARD GOLD 2015 als winnaar uit de bus en werd daarmee opnieuw vanwege de uitstekende relaties tussen franchisegevers en franchisenemers onderscheiden.

Voor deze award werd eind 2014 de tevredenheid onder de franchisepartners van REDDY gemeten. Daarbij scoorde het bedrijf met name hoog op het gebied van "verhouding met medewerkers", "dagelijkse werkzaamheden", "relatie met andere partners" en "relatie met franchisegevers". Het resultaat uit 2012 werd door REDDY-keukens ruimschoots verbeterd. Het percentage onder REDDY-franchisepartners om het bedrijf bij anderen aan te bevelen ligt op 100%.

Het International Centrum for Franchising & Cooperation (F&C) is een wetenschappelijk en onafhankelijk onderzoeksbureau dat sinds 1999 in Duitsland voor transparantie in dienstverlening en waarborging van kwaliteit binnen ondernemersnetwerken zorgt. Sinds 2007 reikt het bedrijf de F&C Award uit aan franchisesystemen die uitmuntende resultaten hebben behaald tijdens de analyse van de F&C-partners.

Contact | Colofon