REDDY Keukens

REDDY Franchise:

WIJ MAKEN HET VERSCHIL

Franchise met de happy-factor: De franchisenemers van REDDY behoren tot de meest tevreden franchisenemers in België en Europa. REDDY hecht grote waarde aan haar partners – per slot van rekening zijn zij het die onze klanten gelukkig maken. REDDY ondersteunt haar dealers vanaf dag één en geeft uitgebreid advies op alle gebieden van bedrijfsvoering: van het vinden van een goede locatie tot de meest uiteenlopende belastingskwesties.

Onze professionals in de REDDY-franchisecentrale staan al onze partners altijd met raad en daad terzijde. Op basis van dit concept heeft REDDY zich sinds de oprichting in 1994 in Duitsland en in 2013 in België, tot één van de toonaangevende franchiseorganisaties binnen de keukenhandel weten te ontwikkelen.

Testoordeel: Aanbevelenswaardig! In externe onderzoeken krijgt REDDY altijd weer alom lof voor de hoge kwaliteit van het doordachte franchiseconcept.

In de uitgave van juli 2006 benoemde het ondernemerstijdschrift Impulse het keukenfranchisesysteem van REDDY Küchen & Elektrowelt tot één van de beste franchiseconcepten. In het betreffende artikel werden bijna 900 franchisesystemen getoetst. REDDY eindigde op plaats 55. Op het punt van tevredenheid onder franchisenemers over de prestaties van het franchisesysteem scoort REDDY al jarenlang bijzonder hoog.

Contact | Colofon