REDDY Keukens

REDDY:

UW FRANCHISEPARTNER

REDDY is een franchiseonderneming en één van de meest toonaangevende keukenformules in Europa. Als bedrijf, opgericht in 1994 in Duitsland en in 2013 in België, heeft REDDY alle franchisenemers altijd vanaf de eerste dag gesteund bij alle zaken gerelateerd aan het voeren van een eigen bedrijf, zowel in operationeel als in strategisch opzicht. Zo bieden onze professionals uit de REDDY-franchisecentrale de franchisenemers uitgebreide ondersteuning, vanaf de zoektocht naar een geschikte vestigingsplaats tot de keuze voor een geschikt pand.

REDDY-zaken zijn zelfstandige ondernemingen die vertegenwoordigd zijn in alle regio's van Duitsland, Nederland, Spanje, België en Oostenrijk. Omdat de REDDY-ondernemingen hun inkoop bundelen met de MHK Group, zijn zij in staat bijzonder gunstige prijzen en hoge kwaliteit te bieden.

REDDY hecht grote waarde aan gekwalificeerde medewerkers die samen met jou tot de beste oplossing voor je situatie komen. Ten aanzien van het personeel besteden REDDY-partners speciale aandacht aan creativiteit, competenties en servicegericht denken, zodat jouw droomkeuken realiteit wordt.

Het ondernemersblad Impulse heeft het franchisesysteem van REDDY Küchen & Elektrowelt geanalyseerd in het kader van een algemene beoordeling van franchisesystemen in Duitsland en kwam met het volgende resultaat: het doordachte concept en het unieke businessplan zijn kenmerkend voor REDDY.

Contact | Colofon