REDDY Keukens

REDDY-PARTNER WORDEN

GEWOON SLIM

Zo eenvoudig worden dromen werkelijkheid: met REDDY naar een eigen bedrijf. Wil je zelfstandig werken, creatief bezig zijn en daar ook nog lol in hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons concept voor de keukenvakhandel, met het eigen merk REDDY, zet in op het groeiende functiegeoriënteerde prijssegment en het snel en ongecompliceerd afleveren van keukens. Via onze inkooporganisatie verzekeren wij de REDDY partners van de beste prijzen. Bovendien profiteren REDDY franchisenemers van een gecoördineerde marketingstrategie die zich uitstrekt van regionale radiospots tot inserts, van krantenadvertenties tot speciale acties en online-publiciteit.

REDDY werkt doorlopend aan het uitbouwen van haar leidende marktpositie. Daarom investeert REDDY graag in betrokken, commercieel denkende mensen met verkoopervaring in de keukenhandel. Op dit vlak bieden wij bijzondere ondersteuning. Neem gerust contact met ons op!

Als één van de leidende keukenfranchisesystemen van Europa biedt REDDY haar partners ontwikkelingsperspectieven voor de toekomst.

Contact met de centrale:

REDDY Keukens
Rue de la Gare 35/11
4700 Eupen
Tel: 087/65 29 26

Je contactpersoon is de heer Ronny Thyssen.


Met * aangegeven velden zijn verplicht.

Contact | Colofon