REDDY Keukens

Service voor dealers

HOE REDDY JE ONDERSTEUNT

Onze partners zijn voor ons van het grootste belang. Daarom ondersteunen wij de REDDY-franchisenemers waar wij maar kunnen. Alle REDDY-dealers kunnen gebruik maken van het allesomvattende serviceaanbod van onze franchisecentrale. De voor een ondernemend bedrijf belangrijke diensten worden daarbij niet door externe partijen aangeboden, maar juist door de eigen afdelingen binnen de MHK Group. Daardoor zijn ze bijzonder flexibel en praktisch.

Tot de aangeboden diensten behoren alle gebruikelijke klassieke financiŽle diensten die voor een keukenzaak belangrijk zijn, zoals mogelijkheden voor financial lease, bedrijfsfinanciering, investeringen en accounting, maar verder ook zakelijke of individuele verzekeringsmogelijkheden en externe ratings.

Aan de hand van seminars, workshops en studiereizen wordt extra aandacht besteed aan relevante onderwerpen voor keukenspeciaalzaken in het midden- en kleinbedrijf.

De reclameprofessionals in BelgiŽ werken samen met de centrale en ontwikkelen effectieve concepten ten aanzien van advertenties, marketing en evenementen. Daarnaast richt het internetbedrijf macrocom zich op een professionele uitstraling van alle REDDY-partners op het internet en het gesloten informatieplatform mhknet.be

Alle REDDY-vestigingen maken gebruik van het softwareprogramma CARAT en een 3D-bioscoop. Hiermee geef je de klant een unieke beleving van zijn droomkeuken en vergroot je de verkoopkansen. 

Contact | Colofon