REDDY Keukens

TOONZAAL

GROOT AANBOD AAN UITEENLOPENDE KEUKENS

In de toonzaal van REDDY vind je een groot aanbod aan hoogwaardige, functionele keukens en toestellen voor alle denkbare wensen op het gebied van inrichting en ontwerp.

LANDELIJKE KEUKENS

LANDELIJKE KEUKENS

Natuurlijke materialen, warme kleuren en traditionele vormen zijn kenmerkend voor landelijke keukens en stralen gezelligheid en warmte uit. In de landelijke keukens van REDDY komen het vertrouwde en het moderne bijeen en wordt volop ruimte geboden voor koken, wonen en leven.

LANDELIJKE KEUKENS

MODERNE KEUKENS

MODERNE KEUKENS

Dankzij de heldere belijning en het op functionaliteit en gebruiksgemak georiŽnteerde design bieden de moderne keukens van REDDY een elegante en tijdloze uitstraling. Het indirecte licht en de open vormgeving geven de moderne keuken een pure uitstraling.

MODERNE KEUKENS

Elektro

Elektro

Bij al onze inbouwtoestellen hechten wij grote waarde aan merkkwaliteit en optimale service. REDDY vertrouwt daarbij op toonaangevende producenten als AEG, Bosch, Bauknecht, Whirlpool en Zanussi.

ELEKTRO

ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

Van besteklade tot sierlijst, REDDY biedt je een compleet assortiment keukenaccessoires waarmee je jouw droomkeuken geheel naar eigen wens optimaal kunt inrichten.

ACCESSOIRES

REDDY-keukens worden uitsluitend door toonaangevende Duitse keukenfabrikanten geproduceerd. Aangezien onze keukens in grote oplagen en op basis van de modernste technologieŽn op diverse locaties in Duitsland worden geproduceerd, kunnen wij je de beste prijzen en een ruim assortiment aan REDDY-keukens bieden. Als je bij ons langskomt in een van onze toonzaalen, zal je je eigen droomkeuken zeker vinden.

Contact | Colofon