REDDY Keukens

ELEKTRO:

MERKKWALITEIT BIJ REDDY

Het fornuis is en blijft het hart van iedere keuken. Hier wordt gekookt, gestoomd en gebakken; of het nu gaat om een snelle hap of een meergangendiner. Niet alleen voor wat betreft het fornuis en de oven, maar voor al onze inbouwtoestellen hechten wij er grote waarde aan hoge kwaliteit tegen buitengewoon lage prijzen te kunnen leveren. Daarom werken wij samen met merkfabrikanten die stuk voor stuk toonaangevend zijn in de productie van hoogwaardige inbouwtoestellen.

AEG Electrolux

Sinds de oprichting in Duitsland in 1887...

Bosch

Sinds 75 jaar staat het merk Bosch voor ...

Bauknecht

Innovatie kent bij Bauknecht een lange g...

Whirlpool

Sinds 1989 is Whirlpool actief in Europa...

Zanussi

Hoe is het allemaal begonnen? Meteen van...

 

AEG, Bosch, Bauknecht, Whirlpool en Zanussi zijn partners waar wij al jarenlang mee samenwerken, waarvan wij toestellen in grote hoeveelheden bestellen om onze klanten een eerlijke prijs te kunnen bieden. REDDY levert een omvangrijk assortiment aan inbouwtoestellen.

Onze inbouwtoestellen zijn energiebesparend en heel gebruiksvriendelijk. Zo kunnen oven, microgolfoven en stoomoven bijvoorbeeld geïntegreerd worden in één toestel om plaats te besparen. Moderne kookplaten schakelen na een zekere tijd automatisch uit, onhandige bedieningsknoppen worden vervangen door een innovatieve sensorzone. De nieuwe vaatwassers zijn vrijwel geruisloos en het binnenwerk kan zonder moeite worden aangepast aan individuele behoeften. Met onze merkapparatuur maken wij jouw keuken compleet en jouw leven nog gemakkelijker.

Contact | Colofon