REDDY Keukens

Keukenaccessoires:

PRAKTISCH & MOOI

Schuifbare snijplanken, handige kleine spoelbakken of uitgekiende afvalsystemen – intelligente keukenaccessoires dragen bij tot perfectie in de keuken. Per slot van rekening is koken een kleine logistieke uitdaging, waarbij steeds weer ruimteproblemen moeten worden overwonnen.

Dekker

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in ...

Blanco

BLANCO staat voor competentie rondom het...

Onze keukenaccessoires maken alle taken in de keuken tot een prettige, effectieve en ontspannen bezigheid. Zo kan met behulp van snijvlakken de gootsteen tijdelijk worden omgetoverd tot een werkblad. Als de gootsteen weer nodig is, kunnen de keukenaccessoires zonder moeite opzij worden geschoven. Met behulp van multifunctionele kommen kan de gootsteen worden omgetoverd tot een plek om pasta af te gieten of groenten te wassen. En deze kommen kunnen, met de pasta of groenten er nog in, heel eenvoudig uit de gootsteen verwijderd worden, wanneer er tussendoor potten of pannen moeten worden omgespoeld. Er zijn passende keukenaccessoires voor huishoudens en keukens in alle vormen en maten. Ook de afvalsystemen mogen niet worden onderschat. Het scheiden van het afval wordt kinderlijk eenvoudig en de systemen kunnen bovendien perfect in de keuken worden geļntegreerd.

Al tijdens de ontwerpfase van de keuken doe je er goed aan na te denken over de keukenaccessoires die je nodig hebt. Voor advies kan je te allen tijde bij ons terecht. 

Contact | Colofon