REDDY Keukens

Landelijke keukens:

TRADITIONEEL & NOSTALGISCH

Landelijke keukens bezitten een bijzondere charme die je steeds aan vervlogen tijden doet denken. De houten kastpanelen, natuurstenen werkbladen en typische accessoires ademen een warme sfeer uit.

De landelijke keukens van REDDY worden met veel liefde voor detail gemaakt en laten dankzij een neutrale kleurstelling veel ruimte over voor individuele vormgeving. Maar achter het nostalgische design gaat de meest moderne techniek en een uitgekiend concept schuil: REDDY-keukens worden zo ontworpen dat alle werkzaamheden zo min mogelijk tijd kosten en de oppervlakte optimaal wordt benut.

Innovatieve inbouwtoestellen, zoals hightech vaatwasmachines, heel energiezuinige koelkasten en inductiefornuizen, worden dusdanig ingebouwd dat er een moderne invulling wordt gegeven aan het begrip romantische landelijke keuken. De hoogwaardige materialen, zorgvuldige afwerking en traditionele vormen maken van onze landelijke keukens een plek waar familie en vrienden graag bij elkaar komen om te koken, te genieten en gezellig samen te zijn.

Contact | Colofon