REDDY Keukens

Moderne keukens:

PUUR & TIJDLOOS

Minimale vormen, gelakte fronten in glanzende of matte kleuren en veel open vlakken vormen de basis voor het herkenbare design van de moderne keukens van REDDY. Omdat de klassieke contouren perfect bij tal van verschillende interieurstijlen passen, kunnen onze moderne keukens ook probleemloos met de woonkamer geïntegreerd worden.

Glazen elementen en indirecte lichtbronnen voorzien de strakke lijnen van een zekere nonchalance. Barelementen met robuuste oppervlakken bieden plaats voor het bereiden en serveren van menu's of voor het heerlijk samen genieten van een goed glas wijn en een lekker hapje.

Ook de inbouwtoestellen van de moderne keuken, allen afkomstig van toonaangevende merkproducenten, voldoen aan de laatste stand van de technologie en zijn ongeëvenaard in functie en gebruik: praktisch geruisloze dampkappen, kookplaten met éénknopsbediening en de nieuwste generatie uitermate zuinige vaatwassers maken het koken nog eenvoudiger.

De moderne keukens van REDDY bieden je een kijkje in een compleet nieuwe woonwereld waarin comfort en stijl elkaar perfect versterken.

Contact | Colofon