GROENE KEUKEN WEKEN

Duurzaam is allang geen trend meer, maar de nieuwe standaard. Ook bij REDDY. Wij vinden duurzaamheid vanzelfsprekend. REDDY kiest altijd voor de meest duurzame optie. En weet je wat? Duurzaam hoeft helemaal niet duur te zijn! Een kwestie van slimme keuzes maken in de materialen en grondstoffen.
En natuurlijk energiezuinige en waterbesparende apparatuur. Ben jij REDDY voor de toekomst? Kies ook voor een duurzame keuken. Dan kies je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een beter milieu. 

GROENE KEUKEN WEKEN

DUURZAME
MATERIALEN

Het materiaal van een REDDY-keuken voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Diverse duurzaamheidskeurmerken en certificaten bewijzen dit.

GROENE KEUKEN WEKEN

BESPARENDE​​​​​​​
VERLICHTING

REDDY kiest altijd voor led. We adviseren ook een slim lichtplan, waarin de algemene sfeerverlichting apart schakelt van de verlichting boven de werkruimte.

ENERGIEZUINIGE APPARATUUR

Koken op inductie, een energiezuinige koelkast, of zuinige vaatwasser. Allemaal duurzame keuzes waarmee je een groot verschil maakt. Verminder de impact op het milieu én je eigen portemonnee.

GROENE KEUKEN WEKEN

DUURZAAM HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

We geven je direct onze beste prijs. Geen gedoe. We praten liever over jouw keukenwensen en verspillen geen energie aan onderhandelen. Onze prijs is altijd scherp. Daar kun je op vertrouwen. Waarom? We zijn onderdeel van de grootste inkooporganisatie van Europa.

GROENE KEUKEN WEKEN
GROENE KEUKEN WEKEN

DUURZAME
WERKBLADEN

Een duurzaam werkblad van REDDY is een werkblad dat lang meegaat en voldoet aan de hoogste kwaliteitskeurmerken. Ook hiervoor gelden diverse duurzaamheidskeurmerken en certificaten.

GROENE KEUKEN WEKEN

WATERBESPARENDE
KRANEN

Water is schaars. Ga daarom duurzaam om met kostbaar drinkwater. Met onze waterbesparende kranen minimaliseer je waterverbruik zonder comfort te verliezen.

Maak nu een afspraak voor het beste advies

Maak nu een afspraak
Voor het beste advies

REDDY Showroom Bij jou in de buurt

REDDY showroom
Bij jou in de buurt