SIEMENS
Product Highlights

Siemens huishoudtoestellen combineren innovatieve technologie met prachtig design om een reeks intelligente en intuïtieve producten te bieden die jouw individuelelevensstijl beslist zullen verrijken.

INDUCTION AIR

Keukens in een open leefruimte zijn immens populair. Het nieuwe inductionAir Plus zorgt voor een perfect eigentijdse look en biedt daarnaast ook een ruimtelijker gevoel. Het combineert een prachtige inductie­kookplaat met een dampkap die perfect in het glaskeramiek wordt geïntegreerd. Het perfect vlakke, elegante design geeft uw kookeiland of keukenblok vanuit elke hoek een prachtige look.

flexInduction

Een inductiekookplaat met flexInduction past zich aan aan de omvang van het kookgerei. Onmisbaar voor wie graag de handen vrij heeft in de keuken. Van het klassieke bakken & braden en de combinatie met een grillplaat… tot een vispannetje of een heuse Teppan Yaki. De kookzones van flexInduction passen zich automatisch aan, aan de omvang en de vorm van al jouw potten en pannen. Zonder energieverlies. Zo kan jij je focussen op wat écht belangrijk is: het creëren van een onvergetelijke culinaire ervaring!

Glassdraft

Met de glassdraftAir voeg je een echte blikvanger toe aan jouw kookzone: het beginpunt van buitengewone momenten. Het transparante design dient als een subtiel hoogtepunt van jouw keuken omdat de innovatieve technologie jou en jouw gasten altijd garandeert van frisse en geurvrije lucht.