Keukenfinanciering en 5 jaar garantie Kies voor zekerheid!

Om je keuken zo ontspannen mogelijk aan te kopen, bieden we je bij REDDY Keukens tal van aanvullende diensten aan. Ook een financiering van je keuken en 5 jaar garantie op elektrische toestellen maken daar deel van uit. Zo kan ook jij je je droomkeuken veroorloven en daarbij genieten van een extra zekerheid.

Financiering van je keuken

Je wil graag een nieuwe keuken, maar je weet niet zeker hoe je je dat kan veroorloven? Dan is onze financiering misschien net wat je zoekt.

Met de praktische financiering van REDDY betaal je jouw keuken namelijk heel eenvoudig in termijnen af. En dat zonder aanbetaling, tegen 2,9% rente en zonder bijkomende kosten*. Daartoe bieden we je verschillende persoonlijke financieringsformules aan met een looptijd tot 42 maanden. Het spreekt daarbij voor zich dat je deskundig adviseur je graag over alle details ter zake zal informeren en samen met jou de respectieve termijnen en looptijd zal bepalen.

5 jaar garantie op elektrische toestellen

Een vaatwasser die na drie jaar niet meer naar behoren werkt? Een oven die kort na de garantietermijn van 2 jaar niet langer opwarmt? Of een koelkast die al na enkele jaren de geest geeft? Zulke onaangename verrassingen zijn niet alleen ergerlijk, maar kosten ook nog eens geld.

De oplossing: de 5 jaar garantie op elektrische toestellen van REDDY. Daarmee geniet je van een extra zekerheid, omdat wij de wettelijke garantietermijn van twee naar vijf jaar verlengen.

Met deze garantieverlenging, die we je samen met onze verzekeringspartner tegen een faire prijs aanbieden, ben jij er zeker van dat je toestellen ook na afloop van de door de fabrikant geboden garantie nog blijven werken. Mocht er zich immers iets voordoen, zorgen onze REDDY-keukenexperts ervoor dat je fornuis, oven, enz. snel opnieuw werken – terwijl jij tot drie jaar langer dan gebruikelijk is, geen reparatiekosten hoeft te betalen.**

* Een aanbod van CRONBANK AG, onder voorbehoud van kredietwaardigheid, waarbij de betaling van de contante prijs zowel het ontleende nettobedrag als het totale bedrag omvat. Jaarlijks kostenpercentage en gebonden debetrentevoet gelijk aan 2,9%.
** In het kader van de respectieve garantiebepalingen