Keukenservice door REDDY Uitgebreid & vakkundig

Bij REDDY verloopt de aankoop van een keuken heel vlot en stressvrij. Bij ons mag je immers zeker zijn van het beste advies, de beste kwaliteit, de beste prijzen en natuurlijk ook de beste service. In de REDDY-vestigingen word je dan ook van je eerste bezoek tot je aankoop met tal van keukengerelateerde prestaties begeleid.

En het beste hieraan is dat alle prestaties door een en dezelfde winkel geleverd worden, want bij REDDY hechten we veel belang aan service.

De REDDY-keukenservice in een oogopslag:

  • een uitgebreide adviesverlening door gecertificeerde adviseurs;
  • een professionele opmeting;
  • een 3D-keukenbeleving van jouw keuken;
  • een ondersteuning van a tot z;
  • levering en montage;
  • 5 jaar garantie op elektrische toestellen;
  • een gehele of gedeeltelijke financiering van je keuken;
  • en nog zoveel meer.

Perfecte planning

Opdat je een keuken zou krijgen, die ook werkelijk bij je past, hecht REDDY veel belang aan een optimale planning die altijd met een uitgebreide adviesverlening begint. Bovendien is het voor ons erg belangrijk dat al je wensen en behoeften bij het uittekenen van de keuken in aanmerking genomen worden. Daarom nemen we onze tijd om je dit duidelijk te maken. Pas dan starten we met het uittekenen, waarbij je voorafgaand aan de montage je keuken al in 3D kan bewonderen. En tot slot krijg je een keuken waar je zowel nu als in de toekomst nog veel plezier aan zult beleven.

Kwaliteit tegen de beste prijs

REDDY biedt op elk vlak kwaliteit – in elk detail, bij elke Service – en dat natuurlijk 'Made in Germany'. En doordat alle REDDY-vestigingen in het groot aankopen, kunnen we alle keukens bovendien tegen onklopbare prijzen aanbieden. Daarbij werken we uitsluitend met toonaangevende keukenfabrikanten samen, die aan onze hoge eisen tegemoetkomen.

Jouw tevredenheid komt voor ons op de eerste plaats

Ons ultieme doel is onze klanten tevredenstellen. Bij REDDY Keukens bieden we je daarom niet alleen de beste service, maar ook hoogwaardige merkproducten tegen voordelige prijzen. Kom dus zeker een keer langs en oordeel zelf!