REDDY KEUKENS GEEL

REDDY Keukens Geel

REDDY KEUKENS GEEL

In de op 26 juni 2020 geopende toonzaal streeft het team van REDDY Keukens Geel ernaar om voor iedere klant de beste keuken voor zijn/haar budget te ontwerpen en doet dat bovendien met passie, know-how én plezier. Dat wordt weerspiegeld in de gezellige en precies uitgekiende inrichting van de nieuwe toonzaal. Het ondernemerskoppel Kris De Pooter en Bjorn Vervliet maakt hiermee eindelijk een droom waar. "Ik werkte als verkoper bij een concurrerende formule, maar heb altijd gedroomd om klanten in mijn eigen winkel te kunnen adviseren, op mijn manier," zegt Kris. Dat Kris en Bjorn er plezier in beleven, merk je al snel aan hun aanstekelijke enthousiasme.

"Omdat we meteen onze beste prijs geven, weten klanten in alle transparantie waar ze aan toe zijn. Dat vinden we heel belangrijk," licht Bjorn toe. "We hoeven niet met kortingen of gratis producten te goochelen, omdat we weten dat onze prijs goed zit." Dat kan omdat REDDY deel uitmaakt van MHK Group, die met meer dan 3.000 aangesloten keukenspecialisten, de grootste inkoopgroepering vormt op de Europese keukenmarkt. De grote volumes zorgen dan ook voor betere inkoopprijzen en daar profiteren klanten bij REDDY van mee.

De toonzaal, met 2 verdiepingen vol keuken- en inrichtingsideeën, brengt inspiratie in verschillende stijlen en prijsklassen en toont de ruime mogelijkheden die REDDY te bieden heeft. In de gezellige lounge kom je bij een drankje even op adem, terwijl kinderen plezier maken in de kinderhoek.

Je droomkeuken
wacht op jou

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,91 Sterren uit 11 beoordelingen
star star star star star

REDDY Keukens Geel

Bedankt voor duidelijke en niet overbodig lange uitleg! Alleen vind ik de verlichting van de toonzaal wat ondermaats.

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Geel

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen! Vriendelijk ontvangst en alles verloopt zoals het moet. Zeker een aanrader om hier je keuken te laten maken!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Geel

Super samenwerking ! Bedankt reddy keukens in geel en kris de pooter natuurlijk. Vriendelijk geholpen. Een echte aanrader ! Top !!

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Geel

Ben heel blij dat ik mijn keuken gekozen heb bij REDDY keukens. Ben echt tevreden en ik raad iedereen aan om daar eens te gaan kijken. Heel vriendelijke service. En goede prijs/kwaliteit

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Geel

We werden van begin tot einde in de watten gelegd door Kris. Nog voor we een voet in de toonzaal hadden gezet, was hij al in de weer om voor ons een prachtige keuken te ontwerpen helemaal naar onze stijl én echt binnen ons budget. De heldere, eerlijke en open communicatie over levering, plaatsing, afwerking, ... bovenop de service maakt van Reddy echt een aanrader ????

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Geel

Bedankt Kris en Bjorn voor de top service, voor, tijdens en na de verkoop! Kris hield steeds rekening met ons budget en onze wensen. Stond ook paraat voor echt àl onze vragen (ook de kleine en ‘stomme’ vragen). We voelden ons meteen heel erg welkom! De plaatsers zijn zeer bekwaam, vriendelijk en werken vlot verder! We kozen o.a. voor een all-in Quooker kraan en Kris is ter plaatse gekomen om deze mee te installeren samen met de plaatsers, zodat hij zeker was dat alles in orde was en ook om de keuken met eigen ogen gezien te hebben. Je merkt echt dat hij begaan is. We zijn nu een aantal maanden verder en koken is echt een plezier geworden, omdat we eindelijk in onze droomkeuken staan. Heb ook enkele voor- en na foto's bijgevoegd van de ruimte. Service na verkoop = top! We hadden na plaatsing een zeer klein krasje opgemerkt en we hebben hier zo snel als mogelijk was, een ander deurtje voor in de plaats gekregen. Hier werd nooit moeilijk over gedaan, Kris kon zich telkens erg goed inleven en begrip tonen. Wij zijn nergens anders gaan kijken/vergelijken omdat ons gevoel en ook de prijs, bij Kris & Bjorn meteen goed zat. Ze begrepen meteen wat we wouden en een goed gevoel is minstens zo belangrijk als een kwalitatieve en mooie keuken. ???? De eerste de beste? In dit geval zeker wel! ????

Bron: Google

star star star star star

REDDY Keukens Geel

Vandaag langs geweest voor een ontwerp. Heel mooi resultaat! Men neemt er echt de tijd voor. Heb er alle vertrouwen in. Merci!

Bron: Google

star star star star

REDDY Keukens Geel

wij hadden direct een goed gevoel bij verkoper dieter neemde de tijd voor wat wij wilden nam de tijd voor alles uit te leggen bij de keuze van de toestellen de keuken was op de afgesproken datum geplaats en dit was ook allemaal perfect

Bron: Google

meer
Maak nu een afspraak
voor het beste service

Beste advies en een professionele planning.

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Geel
Antwerpseweg 126
2440 Geel

Openingstijden

NEEM EEN KIJKJE IN
ONZE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar REDDY Keukens Geel?
Maak dan een virtuele tour door onze showroom.

TEAM REDDY KEUKENS IN GEEL

IMPRESSIE REDDY KEUKENS GEEL

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon

REDDY Keukens Geel