REDDY KEUKENS TOURNAI

REDDY Keukens Tournai

REDDY KEUKENS TOURNAI

Op 3 juli 2021 opende REDDY Tournai in de commerciële zoning van Froyennes en geeft toegang tot Duitse kwaliteitskeukens aan eerlijke en scherpe prijzen.

Het team van REDDY Tournai, met zaakvoerders Franck Prévost en Marie-Hélène Savelon aan het hoofd, is geen onbekende in de keukensector. Franck en zijn verkoopteam blikken terug op jarenlange ervaring. "In ieder project leef ik me uit, het is een passie. Bovendien past de aanpak van REDDY helemaal bij ons: we zijn geen keukenverkopers, maar betrouwbare partners in de realisatie van de droom van onze klanten," zegt Franck enthousiast. "Een ander belangrijk onderdeel van die aanpak is de nettoprijzen-strategie: geen gegoochel met kortingen, maar prijzen die vanaf het begin voor allen duidelijk zijn, zonder verrassingen," gaat Marie-Hélène verder. "Natuurlijk is de Duitse kwaliteit van onze keukens en toestellen ook een troef. Omdat we hiervan overtuigd zijn, geven wij een duidelijk langere garantie dan wettelijk is voorgeschreven aan onze klanten. Hiermee zetten wij in op maximale service en tevredenheid."

De toonzaal brengt 400m² en 17 keukens vol inspiratie in verschillende stijlen, kleuren en prijsklassen en toont zo de ruime mogelijkheden die REDDY te bieden heeft. In de gezellige lounge geniet je van een drankje terwijl kinderen plezier maken in de kinderhoek.

Ontdek de toonzaal zelf: een afspraak of stap gewoon eens binnen!

Je droomkeuken
wacht op jou

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

star
0,00 Sterren uit 0 beoordelingen
Maak nu een afspraak
voor het beste service

Beste advies en een professionele planning.

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Cuisines Tournai
Rue des Roselières 9
7503 FROYENNES

Openingstijden

Let op: We zijn uitzonderlijk gesloten op 5, 6 en 7 september.

TEAM REDDY KEUKENS IN TOURNAI

IMPRESSIE REDDY KEUKENS TOURNAI

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon

REDDY Keukens Tournai