REDDY KEUKENS ANTWERPEN

REDDY Keukens Antwerpen

REDDY KEUKENS ANTWERPEN

Onze toonzaal in Antwerpen is sinds juni 2015 geopend en bevat alles wat een klantenhart sneller doet slaan: 20 toonzaalkeukens, waaronder een indrukwekkende functionele keuken, ideaal voor showcookings, een 3D-bioscoop, een kinderhoek en een gezellige lounge.

REDDY Antwerpen wordt geleid door 2 ondernemers met jarenlange ervaring bij een concurrerende keukenformule. Ze kozen voor de grootste troef van REDDY:
"Het transparante REDDY-concept met netto-prijzen is een nieuwe wind in een markt die overstroomt van ongeloofwaardige acties en geënsceneerde kortingen", "De klant is steeds, vanaf het eerste gesprek, zeker van onze allerbeste prijs. Dit op een transparante, duidelijke manier. Dat is voor de klant het eerlijkste", vinden Kristof de Maeyer en Sven Vander Beke. REDDY-team in Antwerpen is ervan overtuigd dat het eerste ontwerp al zo realistisch mogelijk moet zijn. Echt indrukwekkend is daarom de 3D-bioscoop. Hierin kan je meteen zien hoe je droomkeuken er bij jou thuis uitziet. Je krijgt een 3D-bril en wandelt virtueel door je nieuwe keuken. Met behulp van de nieuwste grafische technieken kunnen met één druk op de knop kleuren, stijlen en accessoires gewijzigd worden. Zo weet je tenminste echt wat je koopt. Indien je dat gewenst, wordt de montage van de keuken voor een vaste prijs uitgevoerd.

Bij REDDY begeleiden wij jou vanaf het eerste gesprek tot na de plaatsing van de keuken. Alle advies en opmetingen kunnen, indien gewenst, ook bij jou thuis.

Kom langs of maak hier een vrijblijvende afspraak met REDDY Antwerpen.

Je droomkeuken
wacht op jou

DIT VINDEN

ONZE KLANTEN

starstarstarstarstar
4,82 Sterren uit 45 beoordelingen
star star star star star

Wat een service! Ongezien. Bedankt Kristof en team!

Bron: Google

star star star star star

Enkele jaren geleden mooie keuken gekocht met de hulp van Kristof. Na de aankoop verschillende keren geholpen geweest door Sven. Danku Toppers!

Bron: Google

star star star star star

Na lang zoeken naar de perfecte keuken heb ik ze bij Reddy keukens gevonden. Zowel Kristof als Sven zeer lieve en professionele vakmannen. Ze zijn altijd bereikbaar en geven goede en nuttige tips voor een geslaagde ontwerp!

Bron: Google

star star star star star

Zeer goed ontvangen, verkoper nam voeldoende tijd voor uitleg en uittekenen van onze keuken. Zeer tevreden! Dit verdient zeker een 5 sterren review.

Bron: Google

star star star star star

Wat een aanrader! Vanaf het eerste contact in de showroom tot en met na de plaatsing, elk contact verliep hartelijk en correct. Er werd oprecht geluisterd en ruim de tijd genomen om een ontwerp te maken dat 100% bij onze wensen lag en binnen ons budget paste. Dit alles met de juiste adviezen en expertise die alles naar een hoger niveau tilden. De plaatsing gebeurde met veel toewijding en precisie. Afspraken werden stuk voor stuk meer dan correct nagekomen. Het resultaat is een prachtige, kwalitatieve keuken die ons huis nog meer tot een thuis maken. Merci Kristof, Jan en iedereen die vóór- en achter de schermen meewerkte aan dit project.

Bron: Google

star star star star star

Top keukens voor een mooie prijs. Mooie toonzaal en je wordt altijd warm onthaald. Zeker een bezoek waard! ????

Bron: Google

star star star star star

Zowel de service, ontwerp als plaatsing en kwaliteit van onze nieuwe keuken waren/is perfect, zéér tevreden klanten. Bedankt Kristof! Een echte aanrader!

Bron: Google

star star star star star

Kristof van Reddy Keukens wist meteen wat we voor ogen hadden, en kon ons idee moeiteloos en met veel enthousiasme omzetten in een ontwerp dat binnen ons budget paste. Zeer vriendelijk contact, geen verkoopspraatjes of onrealistische voorwaarden. Eerlijk, budgetvriendelijk en kwaliteit. Wij zijn meer dan tevreden!

Bron: Google

meer
Beste advies en een professionele planning.
Maak nu een afspraak
voor het beste service

Beste advies en een professionele planning.

Ontwerp zelf
jouw nieuwe keuken

Stel stap voor stap jouw droomkeuken samen.

REDDY Küchen Ausstellungsküchen im Angebot
Extra scherp geprijsd:
Showroomkeukens

Vind jouw droomkeuken!

alt text

Contact

REDDY Keukens Antwerpen
Boomsesteenweg 645
2610 Wilrijk

Openingstijden

alt text

Contact

REDDY Keukens Antwerpen
Boomsesteenweg 645
2610 Wilrijk

Openingstijden

NEEM EEN KIJKJE IN
ONZE SHOWROOM

Ben je nieuwsgierig naar REDDY Keukens Anvers?
Maak dan een virtuele tour door onze showroom.

TEAM REDDY KEUKENS IN ANTWERPEN

IMPRESSIE REDDY KEUKENS ANTWERPEN

Wij zijn er voor je!

  • in onze Showroom

  • per E-Mail

  • per Telefoon

REDDY Keukens Antwerpen