Wat klanten vinden van

REDDY Keukens Antwerpen

starstarstarstarstar
4,71 Sterren van 66 Waarderingen
star star star star star

Heel tevreden over onze nieuwe keuken Heel vaak bij Kristof gezeten om de plannen te bespreken geen moment was te veel Klant is koning en dat mag je bij Reddy Wilrijk letterlijk nemen Kristof luistert naar je wensen geeft eerlijke informatie over toestellen kasten enz Eerlijke prijs voor een kwalitatieve keuken Heel blij day we bij Reddy keukens klant zijn

Quelle: Google

star star star star star

Wat een service Ongezien Bedankt Kristof en team

Quelle: Google

star star star star star

Enkele jaren geleden mooie keuken gekocht met de hulp van Kristof Na de aankoop verschillende keren geholpen geweest door Sven Danku Toppers

Quelle: Google

star star star star star

Top keukens voor een mooie prijs Mooie toonzaal en je wordt altijd warm onthaald Zeker een bezoek waard

Quelle: Google

star star star star star

Na lang zoeken naar de perfecte keuken heb ik ze bij Reddy keukens gevonden Zowel Kristof als Sven zeer lieve en professionele vakmannen Ze zijn altijd bereikbaar en geven goede en nuttige tips voor een geslaagde ontwerp

Quelle: Google

star star star star star

Zeer goed ontvangen verkoper nam voeldoende tijd voor uitleg en uittekenen van onze keuken Zeer tevreden Dit verdient zeker een 5 sterren review

Quelle: Google

star star star star star

Wat een aanrader Vanaf het eerste contact in de showroom tot en met na de plaatsing elk contact verliep hartelijk en correct Er werd oprecht geluisterd en ruim de tijd genomen om een ontwerp te maken dat 100 bij onze wensen lag en binnen ons budget paste Dit alles met de juiste adviezen en expertise die alles naar een hoger niveau tilden De plaatsing gebeurde met veel toewijding en precisie Afspraken werden stuk voor stuk meer dan correct nagekomen Het resultaat is een prachtige kwalitatieve keuken die ons huis nog meer tot een thuis maken Merci Kristof Jan en iedereen die vóór en achter de schermen meewerkte aan dit project

Quelle: Google

star star star star star

Zowel de service ontwerp als plaatsing en kwaliteit van onze nieuwe keuken warenis perfect zéér tevreden klanten Bedankt Kristof Een echte aanrader

Quelle: Google

star star star star star

Kristof van Reddy Keukens wist meteen wat we voor ogen hadden en kon ons idee moeiteloos en met veel enthousiasme omzetten in een ontwerp dat binnen ons budget paste Zeer vriendelijk contact geen verkoopspraatjes of onrealistische voorwaarden Eerlijk budgetvriendelijk en kwaliteit Wij zijn meer dan tevreden

Quelle: Google

star star star star star

Kan niet beterkeuken naar budget laten makensnelle service en vriendelijk En zeer kwalitatief Wij zijn super tevreden Dankuwel Reddy keukens

Quelle: Google

star star star star star

Super blij en tevreden met onze keuken Na een lange zoektocht een keuken gevonden dat qua prijs en kwaliteit in ons budget pastte Erg warm en welkom ontvangen in de showroom Ervaren en geduldige mensen die af en toe mijn onzekerheden en keuze veranderingen erbij moesten nemen Dit hebben ze gedaan met een glimlach Zeer tevreden over de plaatsing Heel professioneel en proper gedaan Ik kan deze firma alleen maar aanraden

Quelle: Google

star star star star

Fantastische medewerkster die heel goed geholpen heeft Wel grote verschillen tussen de verschillende Reddy zaken Wat in de ene niet kan kan in een andere Reddy zaak wel Vreemd

Quelle: Google

star star star star star

Ik wou toch meedelen dat als je een keuken wilt kopen je zeker bij Kristof De Maeyer moet zijn van Reddy Keukens Hij neemt de tijd om met u een ontwerp te maken een 3D design via een app te leveren en meteen prijsofferte berekening Toont ook veel voorbeelden aan in de winkel Hij vraagt vragen waar je nog niet bij nagedacht had Kristof is zeer professioneel luisterend creatief en aangenaam Annie en ik danken voor al zijn tijd en werk

28. Sep 2021

Xin en Annie bedankt voor jullie schitterende review We zijn blij dat we jullie hebben kunnen helpen

Quelle: Google

star star star star star

Prachtige keuken op maat gemaakt samen met Kristof Niets was teveel of onmogelijk en dit allemaal binnen budget Voor alles was een oplossing Goede planning en opvolging met steeds goede communicatie door Sven en Kristof Het voor mij voordien onbekende Reddy Keukens stelt niet teleur

19. May 2021

Heel blij dit te horen bedankt voor je fijne feedback Maarten Geniet van je nieuwe keuken

Quelle: Google

star star star star star

Top advies

03. May 2021

Bedankt Rudy

Quelle: Google

star star star star star

The experience was very good

28. Apr 2021

Thank you Joaquim

Quelle: Google

star star star star star

Zeer vriendelijk en eerlijk bedrijf Super goed geholpen bij de koop en installatie van onze keuken en dit tegen een goeie prijs Een jaar later waterschade gehad door een probleem bij de buren en wederom super geholpen door Reddy bij het vervangen van verscheidene kasten Geen slecht woord over te zeggen en zal ze zeker aanraden bij vrienden en familie

06. Apr 2021

Dankje voor de hele fijne feedback Simon We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en je tevreden bent Geniet ervan

Quelle: Google

star star star star star

Super vriendelijke goedlachse verkoper die onmiddellijk een correcte prijs maakt voor de keuken zonder verkoopspraatjes

29. Mar 2021

Bedankt voor je fijne feedback en mooie fotos Greg Geniet van je nieuwe keuken

Quelle: Google

star star star star star

Top service Prijs kwaliteit de beste

29. Mar 2021

Bedankt voor je mooie review Konstantin

Quelle: Google

star star star star star

Top Professioneel en klant vriendelijk

18. Jan 2021

We zijn blij te horen dat je tevreden bent Ieyla Bedankt

Quelle: Google

star star star star star

Topservice op maat Aangenaam contact in elke fase

02. Nov 2020

Bedankt voor je fijne feedback Sven

Quelle: Google

star star star star

Vriendelijke gastenhopelijk loopt de plaatsing van de keuken even vlot

Quelle: Google

star star star star

Zeer vriendelijke medewerkers super prijzen medewerkers nemen tijd om te luisteren naar de wensen

13. Jul 2020

Bedankt voor je fijne feedback Tom Groetjes REDDY Keukensteam

Quelle: Google

star star star star

Vriendelijk ontvangen na afspraak Geen dwang en men maakt echt tijd voor u

06. Jul 2020

Bedankt voor je fijne review Patrick

Quelle: Google

star star star star

Initieel waren we tevreden met de aanschaf van onze keuken in 2016 Zeer goede service gehad mooie keuken en afwerking Maar achteraf bekeken toch niet tevreden met de toestellen van AEG Kookplaat moeten laten herstellen dewelke niet goed functioneerde van in het begin niet in garantie en lekkende vaatwasser Dit is niet echt te wijten aan Reddy Keuken zelfs maar aan kwaliteit van AEG of hebben we gewoon pech gehad Fronten van de keuken zijn ook niet naar naar wens Sommige vertoonden blazen en andere beginnen na 3 jaar aan de plaknaad los te komen Voornamelijk dan bij het natte gedeelte van de keuken Zou eigenlijk beter kunnen Weet niet of de keuken 10 jaar oud kan worden

Quelle: Google

star star star star star

Professionele service voor en na de plaatsing van de keuken Altijd een heel goede communicatie ze denken echt mee met hun klanten Wij hebben al veel complimenten ontvangen over onze keuken

Quelle: Google

star star star star

Friendly staff

Quelle: Google

star star star star star

Topservice

Quelle: Google

star star star star star

Vorig jaar een keuken gekocht daar Top en super vriendelijke designer die meedenkt aan je ontwerp en meer dan correcte afhandeling van de werken

Quelle: Google

star star star star star

Prijskwaliteit en superbehulpzaam

Quelle: Google

star star star star star

Super kwaliteits keukens Super vriendelijke en behulpzame verkopers en Verkoopsters Zeer mee denkend en behulpzaam als er zich problemen voordoen Alsook een zeer uitgebreide en nette toonzaal Er is ook voor de kleinste een hoekje voorzien waar ze zich kunnen bezighouden terwijl je aan het kiezen bent

Quelle: Google

star star star star star

Vandaag nieuwe elektrische kookplaat laten plaatsen door Reddy keukens Gelukkig deden we onze bestelling hier en niet zomaar bij eender welke electrozaak Bij de plaatsing bleken er toch wat problemen op te duiken waaronder los krijgen van oude kookplaat en afmetingen gat in werkblad moesten iets worden aangepast Gelukkig hadden we aan Reddy keukens gevraagd om de man langs te sturen die onze keuken had gemonteerd Yvan Deze heeft alle problemen vakkundig opgelost Wij dus heel tevreden deze review is dus ook gemaakt onder het motto als het goed is mag het ook eens gezegd worden Groetjes De Hert Frank 2140 Borgerhout

Quelle: Google

star star star star star

Voorheen nog nooit van Reddy Keukens gehoord maar vrienden hadden ons deze winkel als tip gegeven Zeer blij dat we zijn langsgeweest Mooie en verzorgde winkel Ook de verkoper nam alle tijd om ons vooruit te helpen en gaf ons ook nuttige tips Heel aangename verkoper die niet opdringerig is Meteen de beste prijs en geen kortingen zoals andere winkels wel doen als je meteen zou beslissen Paar weken later mijn keuken besteld en alles is prima verlopen Van bestelling tot plaatsen van keuken De keuken is zeer goed geplaatst door een heel professionele persoon Zeer tevreden en heb nu een mooie en kwalitatieve keuken voor een goede prijs Ik ga ook zeker mijn vriendenkring informeren over deze zaak

Quelle: Google

star star star star star

Kwamen hier terecht via familie We zijn heel tevreden over de hele lijn Vanaf het eerste contact werden we zeer goed ontvangen Hij nam meer dan ruim de tijd om ons te helpen en luisteren naar wat we wilden en kregen ook nuttig advies mochten nadien zonder probleem en even professioneel en even vriendelijk nog aanpassingen komen doen Er is steeds voldoende contact geweest om ons op de hoogte te houden Hielden zich ook aan de afgesproken plaatsing datum en werd met veel zorg en geduld geplaatst Een echte vakman Alles was netjes en perfect geïnstalleerd een probleem werd meteen aangepakt en alles voor gedaan om snel opgelost te krijgen wanneer het toestel niet mee wilde werken Zeer snel kwam het in orde toppie Ook de nazorg verloopt goed Kunnen steeds met vragen bij hun terecht en antwoorden snel en gepast op u vragen Een echte aanrader Zeer tevreden met onze keuken Ook kwaliteit is dik in orde Doe zo verder

Quelle: Google

star star star star star

Mooie opstellingen van keukens en betaalbare kwaliteit Zelfs leuke toiletruimte

Quelle: Google

star star star star star

We love our kitchen Very nicequality material at a good priceWe also liked that they gave us a quote valid for 1 year and didnt bother us to make a decision unlike other kitchen places we visited Good installation Overall very happy highly recommended

Quelle: Google

star star star star

They dont give discounts just correct pricing I love the fact that they want to think along with you They know what material they are selling

Quelle: Google

star star star star star

Zeer tevreden Timing en afwerking zijn top Een aanrader

Quelle: Google

star star star star

Are you Reddy Keukens en electro aan beste prijzen

Quelle: Google

star star star star star

Recommended if youre in the market for a good quality kitchen for a good priceweve visited several kitchen stores and this one came out as our final choice out of about 15 storesbrands Several changes have been made to the initial plan no complaints no fuss the guy from the store understands the importance of being sure and reworking the plan when youre not so you end up with something that suits your needs completely If we both end up in jail someday I said IF Id have the sales guys back if it ever came down to it

Quelle: Google

star star star star star

Heel goede keuze

Quelle: Google

star star star star star

Firma die zich uitstekend aan zijn afspraken houdt Ongeziene klantenservice Top notch

Quelle: Google

star star star star star

Voor mij oorspronkelijk geen bekende speler voor keukens maar ben intussen grote fan Gezellige toonzaal waar ze ruim de tijd nemen om je keuken te bespreken in een gemoedelijke sfeer Correcte opvolging achteraf en respecteren van de lever en plaatsingstermijnen Plaatsing bijzonder mooi en kwalitatief uitgevoerd door een echte vakman

Quelle: Google

star star star star star

echt fan van hun transparante prijzenpolitiek geen vage kortingen gewoon direct de beste prijs gekregen ZONDER onderhandeling nodig was na plaatsing zo mogelijk nog meer tevreden

Quelle: Google

star star star star star

Top kwaliteit keukens op tijd geleverd en instalatie zeer vlot verlopen door een vakman

Quelle: Google

star star star star star

Correcte offerte en deskundige eerlijke uitleg Vakkundig geplaatst en binnen afgesproken termijnen Top

Quelle: Google

star

Houden zich niet aan hun afspraken Schandalige firma

Quelle: Google

star star star star star

Geweldige personeel Klantvriendelijk en altijd klaar om te helpen

Quelle: Google

star star star star star

Dikke aanrader Voor Kristof van Reddy keukens was geen moeite teveel Hij dacht mee over ons ontwerp stelde zaken voor en liet deze ook zien in de showroom Kortom hij ontwierp onze droomkeuken Wij hebben meteen getekend en onze andere afspraken afgebeld Nu kijken wij vol ongeduld uit naar de plaatsing

Quelle: Google

Mehr laden