Wat klanten vinden van

REDDY Keukens

starstarstarstarstar
4,89 Sterren van 114 Waarderingen
Beoordeel ons op Google
star star star star star

Bon accueil et bon conseils Un pro de la cuisine

21. Nov 2023

Merci pour votre magnifique commentaire et pour vos 5 étoiles la satisfaction de nos clients est essentielle pour nous

Quelle: Google

star star star star star

Lors de la conception du projet nous avons bénéficié dun accueil chaleureux de conseils pertinents et dans une très bonne ambiance Notre cuisine vient dêtre montée par un monteur vraiment professionnel

20. Sep 2023

Merci pour votre confiance et vos compliments Mr Tesch Nous sommes fiers davoir pu répondre à toutes vos attentes

Quelle: Google

star star star star star

Très bien reçu bien guidés dans nos achats délais de livraison et dinstallation respectés Je recommande

20. Sep 2023

Merci beaucoup pour vos 5 étoiles Mr David Nous sommes ravis que vous soyez satisfait Cordialement MarieHélène

Quelle: Google

star star star star star

Accueil très chaleureux tous mes souhaits ont été respectés Mr Prévost et son épouse sont très à lécoute et de bon conseil Cuisines de qualité pour un prix correct Je recommande

20. Sep 2023

Merci pour votre magnifique commentaire Mme Matton nous vous souhaitons beaucoup de plaisirs à venir dans votre nouvelle cuisine reddy MarieHélène

Quelle: Google

star star star star star

Le montage nest pas encore terminé mais tout sest très bien passé Suivi impeccable et délais respectés Lors de la conception nous avons reçu une expertise personnalisée et de qualité en magasin Cuisine de qualité

20. Sep 2023

Merci pour votre évaluation Mr Vanneste la satisfaction de nos clients est très importante pour Reddy Cordialement MarieHélène

Quelle: Google

star star star star star

Excellent accueil chez reddy cuisine tournai Ils sont professionnels patient à lécoute méticuleux plus que sympathique et un excellent rapport qualité prix N hésitez pas à y faire un tour pour votre choix de cuisine vous ne serait pas déçu Je recommande

Quelle: Google

star star star star star

Excellent accueil chez Reddy Tournai Les matériaux de la cuisine sont dexcellente qualité Et le suivi post installation également 1 façade avec 1 défaut remplacée rapidement Je recommande à 100

Quelle: Google

star star star star star

Je suis ravie de ma cuisine ils sont à notre écoute et de bons conseils pour amélioré notre cuisine merci pour le résultat

Quelle: Google

star star star star star

Super Équipe A lécoute de vos envies et de bons conseils Nhésitez pas à y faire un tour et demander un devis très bon rapport qualité prix Je recommande fortement

Quelle: Google

star star star star star

De très bon conseil et très pro Je recommande

Quelle: Google

star star star star star

Cuisine achetée en 2021 Service de qualité personnel sympathique Conseil parfait et sur mesure Je les remercie car on a une cuisine qui nous convient grâce à eux

Quelle: Google

star star star star star

Très bonne accueil et très professionnel

Quelle: Google

star star star star star

Nous nous sommes rendu à Tournai et nous avons découvert ce cuisiniste Nous avons été très bien accueillis par les dirigeants et également par notre conseillé Mathieu Cest une personne très sympathique qui nest pas là pour  vendre  Grâce à sa longue expérience ces conseils sont très pertinents et adaptés à ses clients Les prix ne sont pas trop élevés et les meubles sont de très bonne qualité Avec toutes les pénuries nous avions 2 éléments manquants 2 jours avant la pose Les dirigeants ont fait tout leur possible pour les avoirs dans les temps et nous les avons eu dans les temps La dirigeante sest même déplacer jusquà chez nous pour nous livrer notre évier qui nétait pas arrivé dans les temps Honnêtement très peu de dirigeants feraient cela Concernant la pose nous avons eu affaire à Manu qui est très minucieux et gentil Nous sommes très très satisfait de son travail Nous nhésiterons pas à recommandé Reddy Cuisine à tout notre entourage Encore merci pour votre travail

Quelle: Google

star star star star star

Accueil très chaleureux et grand choix de cuisines Je recommande

07. Jul 2021

Merci Christophe Tu es toujours le bienvenu

Quelle: Google

star star star star star

Très contente de ma cuisine MarieHélène et Franck sont très à lécoute et disponibles autant de fois que lon désire je recommande très fortement rapport qualité prix y a pas photos

19. Dec 2023

Bonjour Mme Nicodème Nous sommes ravis de lire votre retour positif Merci infiniment pour vos compliments Nous sommes enchantés que votre cuisine réponde à vos attentes Merci encore pour votre confiance et bonne journée Bien à vous MarieHélène

Quelle: Google

star star star star star

Top kwaliteit en top service

14. Sep 2021

Bedankt voor je fijne review Tim

Quelle: Google

star star star star star

Originele ideeën alles volgens afspraak goed geplaatst Topfirma

Quelle: Google

star star star star star

Super keuze en service

Quelle: Google

star star star star star

Bedankt voor duidelijke en niet overbodig lange uitleg Alleen vind ik de verlichting van de toonzaal wat ondermaats

Quelle: Google

star star star star star

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen Vriendelijk ontvangst en alles verloopt zoals het moet Zeker een aanrader om hier je keuken te laten maken

Quelle: Google

star star star star star

Super samenwerking Bedankt reddy keukens in geel en kris de pooter natuurlijk Vriendelijk geholpen Een echte aanrader Top

Quelle: Google

star star star star star

Ben heel blij dat ik mijn keuken gekozen heb bij REDDY keukens Ben echt tevreden en ik raad iedereen aan om daar eens te gaan kijken Heel vriendelijke service En goede prijskwaliteit

Quelle: Google

star star star star star

We werden van begin tot einde in de watten gelegd door Kris Nog voor we een voet in de toonzaal hadden gezet was hij al in de weer om voor ons een prachtige keuken te ontwerpen helemaal naar onze stijl én echt binnen ons budget De heldere eerlijke en open communicatie over levering plaatsing afwerking bovenop de service maakt van Reddy echt een aanrader

Quelle: Google

star star star star star

Bedankt Kris en Bjorn voor de top service voor tijdens en na de verkoop Kris hield steeds rekening met ons budget en onze wensen Stond ook paraat voor echt àl onze vragen ook de kleine en stomme vragen We voelden ons meteen heel erg welkom De plaatsers zijn zeer bekwaam vriendelijk en werken vlot verder We kozen oa voor een allin Quooker kraan en Kris is ter plaatse gekomen om deze mee te installeren samen met de plaatsers zodat hij zeker was dat alles in orde was en ook om de keuken met eigen ogen gezien te hebben Je merkt echt dat hij begaan is We zijn nu een aantal maanden verder en koken is echt een plezier geworden omdat we eindelijk in onze droomkeuken staan Heb ook enkele voor en na fotos bijgevoegd van de ruimte Service na verkoop top We hadden na plaatsing een zeer klein krasje opgemerkt en we hebben hier zo snel als mogelijk was een ander deurtje voor in de plaats gekregen Hier werd nooit moeilijk over gedaan Kris kon zich telkens erg goed inleven en begrip tonen Wij zijn nergens anders gaan kijkenvergelijken omdat ons gevoel en ook de prijs bij Kris Bjorn meteen goed zat Ze begrepen meteen wat we wouden en een goed gevoel is minstens zo belangrijk als een kwalitatieve en mooie keuken De eerste de beste In dit geval zeker wel

Quelle: Google

star star star star star

Vandaag langs geweest voor een ontwerp Heel mooi resultaat Men neemt er echt de tijd voor Heb er alle vertrouwen in Merci

Quelle: Google

star star star star

wij hadden direct een goed gevoel bij verkoper dieter neemde de tijd voor wat wij wilden nam de tijd voor alles uit te leggen bij de keuze van de toestellen de keuken was op de afgesproken datum geplaats en dit was ook allemaal perfect

Quelle: Google

star star star star star

Vanaf ons eerste bezoek kregen we reeds 3D beelden toegestuurd van Bjorn Dit zorgde meteen voor een goed beeld Daarna heeft Kris overgenomen en zorgde zijn persoonlijke aanpak dat de planning en timing gerespecteerd werd Wij zijn zeer tevreden van het eindresultaat

03. Jun 2021

Bedankt voor je fijne feedback Robin Geniet ervan

Quelle: Google

star star star star star

Kris en Bjorn zijn zeer vriendelijke en aimable mensen die een zeer uitgebreide kennis hebben van hun producten Een transparanten nononsense aanpak een grote knowhow en absoluut niet opdringerig Duizenden vragen worden onvermoeid beantwoord Zoek je nog een keuken ga zeker eerst langs Reddy keukens Geel voor je droomkeuken met een persoonlijke aanpak Michel en Vân

26. Apr 2021

Michel en Vân we zijn blij jullie fijne review te lezen bedankt

Quelle: Google

star star star star star

De eigenaar van deze vestiging Kris weet perfect met mensen om te gaan en weet waarover hij praat Niet opdringerig zoals vele andere keukenbouwers daar in de straat De no nonsense approach maakt dat ze mooie vaste prijzen aanbieden zonder irritante verkoperspraatjes Ik kan iedereen aanraden hier voor aankoop van een keuken zeker een kijkje te komen nemen

11. Jan 2021

Bedankt voor je fijne feedback Sem

Quelle: Google

star star star star star

Heel tevreden over onze nieuwe keuken Heel vaak bij Kristof gezeten om de plannen te bespreken geen moment was te veel Klant is koning en dat mag je bij Reddy Wilrijk letterlijk nemen Kristof luistert naar je wensen geeft eerlijke informatie over toestellen kasten enz Eerlijke prijs voor een kwalitatieve keuken Heel blij day we bij Reddy keukens klant zijn

Quelle: Google

star star star star star

Wat een service Ongezien Bedankt Kristof en team

Quelle: Google

star star star star star

Enkele jaren geleden mooie keuken gekocht met de hulp van Kristof Na de aankoop verschillende keren geholpen geweest door Sven Danku Toppers

Quelle: Google

star star star star star

Top keukens voor een mooie prijs Mooie toonzaal en je wordt altijd warm onthaald Zeker een bezoek waard

Quelle: Google

star star star star star

Na lang zoeken naar de perfecte keuken heb ik ze bij Reddy keukens gevonden Zowel Kristof als Sven zeer lieve en professionele vakmannen Ze zijn altijd bereikbaar en geven goede en nuttige tips voor een geslaagde ontwerp

Quelle: Google

star star star star star

Zeer goed ontvangen verkoper nam voeldoende tijd voor uitleg en uittekenen van onze keuken Zeer tevreden Dit verdient zeker een 5 sterren review

Quelle: Google

star star star star star

Wat een aanrader Vanaf het eerste contact in de showroom tot en met na de plaatsing elk contact verliep hartelijk en correct Er werd oprecht geluisterd en ruim de tijd genomen om een ontwerp te maken dat 100 bij onze wensen lag en binnen ons budget paste Dit alles met de juiste adviezen en expertise die alles naar een hoger niveau tilden De plaatsing gebeurde met veel toewijding en precisie Afspraken werden stuk voor stuk meer dan correct nagekomen Het resultaat is een prachtige kwalitatieve keuken die ons huis nog meer tot een thuis maken Merci Kristof Jan en iedereen die vóór en achter de schermen meewerkte aan dit project

Quelle: Google

star star star star star

Zowel de service ontwerp als plaatsing en kwaliteit van onze nieuwe keuken warenis perfect zéér tevreden klanten Bedankt Kristof Een echte aanrader

Quelle: Google

star star star star star

Kristof van Reddy Keukens wist meteen wat we voor ogen hadden en kon ons idee moeiteloos en met veel enthousiasme omzetten in een ontwerp dat binnen ons budget paste Zeer vriendelijk contact geen verkoopspraatjes of onrealistische voorwaarden Eerlijk budgetvriendelijk en kwaliteit Wij zijn meer dan tevreden

Quelle: Google

star star star star star

Kan niet beterkeuken naar budget laten makensnelle service en vriendelijk En zeer kwalitatief Wij zijn super tevreden Dankuwel Reddy keukens

Quelle: Google

star star star star star

Super blij en tevreden met onze keuken Na een lange zoektocht een keuken gevonden dat qua prijs en kwaliteit in ons budget pastte Erg warm en welkom ontvangen in de showroom Ervaren en geduldige mensen die af en toe mijn onzekerheden en keuze veranderingen erbij moesten nemen Dit hebben ze gedaan met een glimlach Zeer tevreden over de plaatsing Heel professioneel en proper gedaan Ik kan deze firma alleen maar aanraden

Quelle: Google

star star star star

Fantastische medewerkster die heel goed geholpen heeft Wel grote verschillen tussen de verschillende Reddy zaken Wat in de ene niet kan kan in een andere Reddy zaak wel Vreemd

Quelle: Google

star star star star star

Ik wou toch meedelen dat als je een keuken wilt kopen je zeker bij Kristof De Maeyer moet zijn van Reddy Keukens Hij neemt de tijd om met u een ontwerp te maken een 3D design via een app te leveren en meteen prijsofferte berekening Toont ook veel voorbeelden aan in de winkel Hij vraagt vragen waar je nog niet bij nagedacht had Kristof is zeer professioneel luisterend creatief en aangenaam Annie en ik danken voor al zijn tijd en werk

28. Sep 2021

Xin en Annie bedankt voor jullie schitterende review We zijn blij dat we jullie hebben kunnen helpen

Quelle: Google

star star star star star

Prachtige keuken op maat gemaakt samen met Kristof Niets was teveel of onmogelijk en dit allemaal binnen budget Voor alles was een oplossing Goede planning en opvolging met steeds goede communicatie door Sven en Kristof Het voor mij voordien onbekende Reddy Keukens stelt niet teleur

19. May 2021

Heel blij dit te horen bedankt voor je fijne feedback Maarten Geniet van je nieuwe keuken

Quelle: Google

star star star star star

Top advies

03. May 2021

Bedankt Rudy

Quelle: Google

star star star star star

The experience was very good

28. Apr 2021

Thank you Joaquim

Quelle: Google

star star star star star

Zeer vriendelijk en eerlijk bedrijf Super goed geholpen bij de koop en installatie van onze keuken en dit tegen een goeie prijs Een jaar later waterschade gehad door een probleem bij de buren en wederom super geholpen door Reddy bij het vervangen van verscheidene kasten Geen slecht woord over te zeggen en zal ze zeker aanraden bij vrienden en familie

06. Apr 2021

Dankje voor de hele fijne feedback Simon We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en je tevreden bent Geniet ervan

Quelle: Google

star star star star star

Super vriendelijke goedlachse verkoper die onmiddellijk een correcte prijs maakt voor de keuken zonder verkoopspraatjes

29. Mar 2021

Bedankt voor je fijne feedback en mooie fotos Greg Geniet van je nieuwe keuken

Quelle: Google

star star star star star

Top service Prijs kwaliteit de beste

29. Mar 2021

Bedankt voor je mooie review Konstantin

Quelle: Google

star star star star star

Top Professioneel en klant vriendelijk

18. Jan 2021

We zijn blij te horen dat je tevreden bent Ieyla Bedankt

Quelle: Google

star star star star star

Topservice op maat Aangenaam contact in elke fase

02. Nov 2020

Bedankt voor je fijne feedback Sven

Quelle: Google

star star star star

Vriendelijke gastenhopelijk loopt de plaatsing van de keuken even vlot

Quelle: Google

star star star star

Zeer vriendelijke medewerkers super prijzen medewerkers nemen tijd om te luisteren naar de wensen

13. Jul 2020

Bedankt voor je fijne feedback Tom Groetjes REDDY Keukensteam

Quelle: Google

star star star star

Vriendelijk ontvangen na afspraak Geen dwang en men maakt echt tijd voor u

06. Jul 2020

Bedankt voor je fijne review Patrick

Quelle: Google

star star star star

Initieel waren we tevreden met de aanschaf van onze keuken in 2016 Zeer goede service gehad mooie keuken en afwerking Maar achteraf bekeken toch niet tevreden met de toestellen van AEG Kookplaat moeten laten herstellen dewelke niet goed functioneerde van in het begin niet in garantie en lekkende vaatwasser Dit is niet echt te wijten aan Reddy Keuken zelfs maar aan kwaliteit van AEG of hebben we gewoon pech gehad Fronten van de keuken zijn ook niet naar naar wens Sommige vertoonden blazen en andere beginnen na 3 jaar aan de plaknaad los te komen Voornamelijk dan bij het natte gedeelte van de keuken Zou eigenlijk beter kunnen Weet niet of de keuken 10 jaar oud kan worden

Quelle: Google

star star star star star

Professionele service voor en na de plaatsing van de keuken Altijd een heel goede communicatie ze denken echt mee met hun klanten Wij hebben al veel complimenten ontvangen over onze keuken

Quelle: Google

star star star star

Friendly staff

Quelle: Google

star star star star star

Topservice

Quelle: Google

star star star star star

Vorig jaar een keuken gekocht daar Top en super vriendelijke designer die meedenkt aan je ontwerp en meer dan correcte afhandeling van de werken

Quelle: Google

star star star star star

Prijskwaliteit en superbehulpzaam

Quelle: Google

star star star star star

Super kwaliteits keukens Super vriendelijke en behulpzame verkopers en Verkoopsters Zeer mee denkend en behulpzaam als er zich problemen voordoen Alsook een zeer uitgebreide en nette toonzaal Er is ook voor de kleinste een hoekje voorzien waar ze zich kunnen bezighouden terwijl je aan het kiezen bent

Quelle: Google

star star star star star

Vandaag nieuwe elektrische kookplaat laten plaatsen door Reddy keukens Gelukkig deden we onze bestelling hier en niet zomaar bij eender welke electrozaak Bij de plaatsing bleken er toch wat problemen op te duiken waaronder los krijgen van oude kookplaat en afmetingen gat in werkblad moesten iets worden aangepast Gelukkig hadden we aan Reddy keukens gevraagd om de man langs te sturen die onze keuken had gemonteerd Yvan Deze heeft alle problemen vakkundig opgelost Wij dus heel tevreden deze review is dus ook gemaakt onder het motto als het goed is mag het ook eens gezegd worden Groetjes De Hert Frank 2140 Borgerhout

Quelle: Google

star star star star star

Voorheen nog nooit van Reddy Keukens gehoord maar vrienden hadden ons deze winkel als tip gegeven Zeer blij dat we zijn langsgeweest Mooie en verzorgde winkel Ook de verkoper nam alle tijd om ons vooruit te helpen en gaf ons ook nuttige tips Heel aangename verkoper die niet opdringerig is Meteen de beste prijs en geen kortingen zoals andere winkels wel doen als je meteen zou beslissen Paar weken later mijn keuken besteld en alles is prima verlopen Van bestelling tot plaatsen van keuken De keuken is zeer goed geplaatst door een heel professionele persoon Zeer tevreden en heb nu een mooie en kwalitatieve keuken voor een goede prijs Ik ga ook zeker mijn vriendenkring informeren over deze zaak

Quelle: Google

star star star star star

Kwamen hier terecht via familie We zijn heel tevreden over de hele lijn Vanaf het eerste contact werden we zeer goed ontvangen Hij nam meer dan ruim de tijd om ons te helpen en luisteren naar wat we wilden en kregen ook nuttig advies mochten nadien zonder probleem en even professioneel en even vriendelijk nog aanpassingen komen doen Er is steeds voldoende contact geweest om ons op de hoogte te houden Hielden zich ook aan de afgesproken plaatsing datum en werd met veel zorg en geduld geplaatst Een echte vakman Alles was netjes en perfect geïnstalleerd een probleem werd meteen aangepakt en alles voor gedaan om snel opgelost te krijgen wanneer het toestel niet mee wilde werken Zeer snel kwam het in orde toppie Ook de nazorg verloopt goed Kunnen steeds met vragen bij hun terecht en antwoorden snel en gepast op u vragen Een echte aanrader Zeer tevreden met onze keuken Ook kwaliteit is dik in orde Doe zo verder

Quelle: Google

star star star star star

Mooie opstellingen van keukens en betaalbare kwaliteit Zelfs leuke toiletruimte

Quelle: Google

star star star star star

We love our kitchen Very nicequality material at a good priceWe also liked that they gave us a quote valid for 1 year and didnt bother us to make a decision unlike other kitchen places we visited Good installation Overall very happy highly recommended

Quelle: Google

star star star star

They dont give discounts just correct pricing I love the fact that they want to think along with you They know what material they are selling

Quelle: Google

star star star star star

Zeer tevreden Timing en afwerking zijn top Een aanrader

Quelle: Google

star star star star

Are you Reddy Keukens en electro aan beste prijzen

Quelle: Google

star star star star star

Recommended if youre in the market for a good quality kitchen for a good priceweve visited several kitchen stores and this one came out as our final choice out of about 15 storesbrands Several changes have been made to the initial plan no complaints no fuss the guy from the store understands the importance of being sure and reworking the plan when youre not so you end up with something that suits your needs completely If we both end up in jail someday I said IF Id have the sales guys back if it ever came down to it

Quelle: Google

star star star star star

Heel goede keuze

Quelle: Google

star star star star star

Voor mij oorspronkelijk geen bekende speler voor keukens maar ben intussen grote fan Gezellige toonzaal waar ze ruim de tijd nemen om je keuken te bespreken in een gemoedelijke sfeer Correcte opvolging achteraf en respecteren van de lever en plaatsingstermijnen Plaatsing bijzonder mooi en kwalitatief uitgevoerd door een echte vakman

Quelle: Google

star star star star star

echt fan van hun transparante prijzenpolitiek geen vage kortingen gewoon direct de beste prijs gekregen ZONDER onderhandeling nodig was na plaatsing zo mogelijk nog meer tevreden

Quelle: Google

star star star star star

Top kwaliteit keukens op tijd geleverd en instalatie zeer vlot verlopen door een vakman

Quelle: Google

star star star star star

Correcte offerte en deskundige eerlijke uitleg Vakkundig geplaatst en binnen afgesproken termijnen Top

Quelle: Google

star star star star star

Bedankt voor de super goede service en begeleiding van het kiezen van onze keuken Benny en Christine Dillen

13. Jan 2024

bedankt voor de fijne review hier en op Facebook uw mening is voor ons super belangrijk en weet dat we steeds ter uwe beschikking staan van harte welkom in de Reddy Familie

Quelle: Google

star star star star star

Super des vrais professionnels de la cuisine A lécoute disponible et surtout réactif pour la mise en oeuvre de solutions Un excellent rapport qualité prix Et des monteurs de haut niveau

24. Jan 2024

Cher Mr Lannabi Nous sommes ravis de recevoir votre message et sommes enchantés dapprendre que vous êtes extrêmement satisfait de votre nouvelle cuisine Votre satisfaction est notre priorité absolue et nous sommes ravis davoir pu contribuer à créer lespace de cuisine de vos rêves Franck sest efforcée de mettre en œuvre votre vision et il est gratifiant de savoir que le résultat final répond à vos attentes Nous nous efforçons constamment doffrir des produits de qualité et un service exceptionnel et votre retour positif est une source dinspiration pour nous Nous tenons à vous remercier sincèrement pour votre confiance et votre collaboration tout au long du processus Nhésitez pas à nous contacter si vous avez des questions supplémentaires ou si nous pouvons vous être utiles dune manière ou dune autre MarieHélène

Quelle: Google

star star star star star

Geweldige personeel Klantvriendelijk en altijd klaar om te helpen

Quelle: Google

star star star star star

Mensen die met veel aandacht en oog voor detail een keuken voorstellen volledig naar wens Nemen alle tijd voor uitgebreide uitleg en mogelijkheden Aanrader

02. Feb 2024

Beste Ruben Hartelijk dank voor het delen van uw prachtige review We waarderen uw positieve feedback ten zeerste Het doet ons genoegen te horen dat u onze toewijding aan aandacht en oog voor detail in het voorstellen van een keuken naar uw wensen waardeert We streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden en het is geweldig om te vernemen dat u onze uitgebreide uitleg en aandacht voor mogelijkheden waardeert Bedankt voor het aanraden dat betekent veel voor ons Met vriendelijke groet Team Reddy Keukens Geel

Quelle: Google

star star star star star

Super contente Jeremy le monteur est poli et très minutieux À recommander

Quelle: Google

star star star star star

Ontvangen door Katty Couder Neem haar tijd om onze grieven te kennen en is een uitstekend objective raadgeefster No stress Keuken geplaatst in voorziene leveringstijd Afwerking eveneens top en in gesteld tijd Keuken en electro Ok Dank aan de ganse ploeg REDDY KEUKENS VEURNE

01. Mar 2024

Beste Dank voor uw mooie woorden we appreciëren uw feedback We wensen u veel plezier in uw nieuwe keuken mvg Reddy Keukensteam

Quelle: Google

star star star star star

Dikke aanrader Voor Kristof van Reddy keukens was geen moeite teveel Hij dacht mee over ons ontwerp stelde zaken voor en liet deze ook zien in de showroom Kortom hij ontwierp onze droomkeuken Wij hebben meteen getekend en onze andere afspraken afgebeld Nu kijken wij vol ongeduld uit naar de plaatsing

Quelle: Google

star star star star star

Zeer zeer tevreden over Reddy Keukens Wilrijk Wij zijn hier binnen gestapt zonder een concreet idee en Kristof heeft ons hier volledig in geholpen Daarnaast houden zij rekening met de prijzen en zijn ze oprecht in de hulp die ze bieden Zelfs meer dan 6 maanden na de offerte was de prijs nog steeds hetzelfde en was er geen enkele vraag teveel Tijdens de installatie van de keuken hebben we de kraan nog laten wisselen en zelfs dit werd nog met een glimlach last minute aangepast Niets dan goede woorden voor Kristof en Sven Wij genieten er alvast elke dag van

Quelle: Google

star star star star star

Uitstekende service en mooi geplaatste keukens

Quelle: Google

star star star star star

Prima service

20. Mar 2024

Bedankt voor je mooie woorden

Quelle: Google

star star star star star

Zeer positieve ervaring met Reddy Keukens Geel Kris neemt écht de tijd om tot een mooi en perfect ontwerp te komen De communicatie verloopt zeer vlot Hij werkt met professionele teams voor de meting en plaatsing Kleine foutjes worden zonder problemen opgelost We kunnen dit bedrijf vol vertrouwen aanraden

27. Mar 2024

Beste Anja bedankt voor uw positieve feedback over Reddy Keukens Geel We zijn blij dat u tevreden bent met ons ontwerp communicatie en professionele service Happy klanten daar doen we het voor Welkom in de Reddy Familie Wij wensen u nog veel kook lach dans liefde in uw nieuwe Reddy Keuken Met vriendelijke groeten Team Reddy Keukens Geel

Quelle: Google

star star star star star

Allemaal heb ik ze afgelopen de keukenwinkels met 5 gratis toestellen of 3500eur korting of inclusief gratis plaatsing of 25 korting overal werden dezelfde goocheltrucks bovengehaald op het einde van de offerte Ik was het echt zo beu die zogezegde kortingen en hun acties Ik bleef zoeken tot ik toevallig uitkwam bij Reddy keukens Terwijl Kristof de offerte uitwerkt laat hij alles van mogelijkheden zien in hun ruime toonzaal waar veel keukens opgesteld staan Niets is teveel Dan kwamen we uit bij de prijs die bleek voor mijn keuken lager te liggen dan al hun goochelende concurrenten Wat toch duidelijk aantoont dat bij Reddy keukens correcte en eerlijke prijzenbedragen worden gehanteerd vanaf het begin van de offerte Hier wordt er niet met allerlei acties gegooid op het einde hier is het simpel direct de juiste prijs voor je keuken Ik besluit om met Reddy keukens samen te werken De facturatie de afspraken de opmeting plaatsingdatum plaatsing het liep allemaal perfect Bij mij gebeurde de plaatsing door vader en zoon een topduo dat ze voor mij geregeld hadden Niet twijfelen maak die afspraak en ga zeker eens luisteren naar wat ze je te bieden hebben Bedankt voor alles Kristof en Sven een keuken kopen bij jullie was de juiste beslissing

Quelle: Google

Mehr laden