Merkapparatuur.
Jouw gids voor keukenapparatuur.

Welke kookplaat past het beste in mijn keuken? Welke functies hebben moderne ovens? Wat is het verschil tussen recirculatie en afvoer? Deze en andere vragen beantwoorden we voor je in onderstaande artikelen. Zo begin je goed geïnformeerd aan de aankoop van jouw nieuwe keuken.

AEG
AEG

De keukenapparatuur van AEG Mastery Range voldoet aan de hoogste eisen. Maak kennis met de belangrijkste functies.

BAUKNECHT
BAUKNECHT

Ontdek het complete assortiment van Bauknecht: Koelkasten, Ovens, Vaatwassers, Koffiemachines en meer! Vind het apparaat dat bij jou past!

BLANCO
BLANCO

Blanco is de grootste Duitse fabrikant van spoelbakken & keukenkranen sinds 1925 - hoge kwaliteit - prijswinnend design. Overtuig uzelf nu!

BORETTI
BORETTI

Boretti heeft inductiekookplaten en gasfornuizen in twee bijzondere stijlen: Milano en Toscana. Laat je inspireren en ervaar Boretti’s ‘Passione in cucina’.

BOSCH
BOSCH

Bosch biedt een breed scala aan huishoudelijke apparaten - van koelkasten en ovens tot wasmachines en huishoudelijke apparaten. 

NOVY
NOVY

Novy - de specialist in afzuigkappen en kookplaten. Stijlvolle producten, voorzien van de laatste technologie. Innovatief en stijlvol.

WHIRLPOOL
WHIRLPOOL

Ontdek het complete assortiment van Whirlpool: Wasmachines, Drogers, Ovens, Koelkasten, Afzuigkappen, Magnetrons en meer!

ZANUSSI
ZANUSSI

Oven, vaatwasser, koelkast, afzuigkap: Wij laten je zien hoe de huishoudelijke apparaten van Zanussi de taken in de keuken verlichten.